Gott, enkelt och good to go! Chiapudding som kan stå upp till en vecka i kylen, mättar och är enkel att producera och transportera.

Ingredienser:

  • 5 dl oatly havrechoklad / havre deluxe mjölk
  • 1 dl chiafrön
  • 1,5 dl havregryn
  • 1 nya vaniljsocker / vaniljpulver
  • 1 dl frysta bär (valfritt)
  • 0,25 dl riven kokos (valfritt)

Tillvägagångssätt:

Lägg alla ingredienser i en glasburk med lock eller en låda med lock, skaka kraftigt i ca 15-30 sekunder. Låt stå i ca 15 minuter skaka därefter igen lika länge.

Placera i kylen.


Servera gärna med dina favorittoppings, ha med dig under dagen i en mellislåda, frukost to go eller kanske servera som efterrätt tillsammans med lite glass, bär, godis och gott. Valfritt, men oavsett är detta min favorit - och jag avskyr gröt.

Chiagröt
Kategorier / Sök recept